Welkom  |  Over de praktijk

Over de praktijk

In mijn Praktijk geef ik lichaamsgerichte therapie en coaching. Ik werk volgens het holistisch principe, zowel voor de massages als voor het coachen. Dit houdt in dat ik de mens in zijn totaliteit zie, als een eenheid van lichaam en geest.

Het hebben van lichamelijke/geestelijke klachten staat volgens mij niet op zichzelf. Hoe je over jezelf denkt, hoe je omgaat met emoties of bepaalde ingrijpende gebeurtenissen, komt tot uitdrukking in je lichaam. Een lichamelijke/geestelijke klacht wordt door mij gezien als een signaal dat er iets in je leven om aandacht vraagt.

Het is belangrijk dat je bereid bent te kijken naar wat dit signaal je te zeggen heeft. Het doel van de behandelingen die ik geef is je te laten voelen en ervaren wat aandacht vraagt, en je daarin te begeleiden. Je speelt zelf een belangrijke rol bij je helingsproces.

Ik ben een intuïtief werkend mens. Als ik begin met een behandeling, stem ik me af op jou en je hogere zelf. Ik geef een behandeling op maat, daarom gebruik ik vaak verschillende technieken in één behandeling.

Wat coaching betreft heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden bij rouw, verlies en stervensbegeleiding. Mocht je een traject van coaching in willen gaan kijk dan verder onder Coaching.

Jij speelt een belangrijke rol in je helingproces. Ik loop een stukje met je mee.