Welkom  |  Coaching  

Coaching

Mijn coaching is erop gericht om jou te ondersteunen op jouw pad, bij dat wat je aandacht vraagt.

  • Als je niet meer goed weet wie je bent; omdat je alsmaar bezig bent met anderen naar hun zin te maken en jezelf te veel wegcijfert.
  • Als je zoekt naar iemand die met je meekijkt naar wat jou remt, of tegenhoudt om het beste uit jezelf te halen.
  • Als je in een rouwproces zit: omdat een dierbare of een geliefd huisdier is overleden, om een mooie vriendschap die plotseling is beëindigd of omdat je je gezondheid of je baan bent verloren.
  • Als je te horen hebt gekregen dat je ernstig ziek bent en niet lang meer hebt te leven.

Dan kan ik een goede coach voor jou zijn.

Werkwijze

Ik zal je naast de gesprekken die we hebben in mijn praktijk of in de natuur tijdens een wandeling, je ook altijd uitnodigen om te voelen. Dat kan bij mij thuis door je op mijn behandeltafel een zachte aanraking te geven, of door een healing over de kleding heen. Mocht je dat graag willen dan kan ik ook een schakel zijn om je te verbinden met andere dimensies. Ik heb respect voor jou en wat jij wilt staat altijd voorop. Het is een extra mogelijkheid, maar het hoeft niet.

Besluiten we na het eerste kennismakingsgesprek (wat kosteloos is) een coaching traject in te gaan, dan spreken we 6 sessies van 1,5 uur af. De kosten daarvan zijn 690,00 euro (inclusief btw). Na deze sessies krijg je van mij een eindverslag.

Coaching bij rouw & verlies

Rouw en verlies hebben enorm veel impact en kunnen verschillende (lichamelijke) klachten tot gevolg hebben. Soms lukt het niet om alle emoties in je eentje het hoofd te bieden. Ik bied je een luisterend oor en wat verder nog nodig is om hiermee om te gaan.

Coaching bij hooggevoeligheid

Wanneer je hooggevoelig bent, kan het minste of geringste al teveel zijn. Niet handig wanneer je een drukke baan, gezin of beide hebt. Ik kan je – uit eigen ervaring – begeleiding bieden om met deze prikkels om te gaan én het zelfs voor je laten werken. 

Laat mij een stukje met je meelopen en je last wat verlichten.