Welkom Lichaamsgerichte therapie |  Energetische behandeling

Energetische behandeling

Bij een energetische behandeling richt ik mijn aandacht op jouw energieveld, waarin zich de chakra’s en meridianen bevinden. Ik werk op het fysieke lichaam, maar ook op je emotionele, en mentale lichaam. Alles werk door op zielsniveau.

Een klacht manifesteert zich altijd eerste in je energieveld, voordat de klacht voelbaar wordt in je lichaam. Een energetische behandeling kan ik ook op afstand geven. Dus als je niet kunt komen is dit een mooi alternatief.  Als je alleen een healing wilt dan geef ik deze over je kleding, dat maakt een healing laagdrempelig. 

Universal Cosmic Healing TM

Universal Cosmic Healing™ is een healingvorm die volledig is afgestemd op deze nieuwe tijd, op de frequentie van het Aquariustijdperk. Deze vorm van healing is ontwikkeld door Ronald Nieuwenhuizen en valt onder de Bewustzijnssynthese®, welke vastgelegd en geregistreerd is bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom.

Voordat klachten ontstaan is er altijd eerst sprake van onbalans. Klachten kunnen zich manifesteren in de vorm van bijvoorbeeld vermoeidheid, hoofdpijn, rugklachten, mentale en emotionele problemen, en stressklachten die kunnen resulteren in een burn-out. Het is van belang om inzicht te krijgen in het ontstaan van de onbalans. In de healing help ik je hiermee, zodat je je bewust wordt van de oorzaak of oorzaken die jouw onbalans heeft of hebben veroorzaakt.

Als professioneel healer zal ik samen met jou toewerken naar heelheid van lichaam, geest en ziel. De healing (heling) vindt plaats op fysiek (lichamelijk), emotioneel, mentaal (denken) en zielsniveau. Een healing geef ik over de kleding heen, tenzij ik deze combineer met een massage therapeutische behandeling.

Healing is ook een weldaad als je niet direct klachten hebt en gezond bent, maar behoefte hebt aan wat extra energie en ontspanning. Even tijd voor jezelf, je hoofd helemaal leeg , een totale ontspanning voor lichaam en geest. De healing werkt lang door, waardoor je er echt weer even tegenaan kunt. Bovendien zorg je er zo voor dat je in  balans blijft, waardoor klachten voorkomen kunnen worden.

Toelichting op de werking van de helende transformerende energie:

De sterk helende en transformerende werking van de Universal Cosmic Healing™ is het resultaat van de samenwerking tussen mezelf als healer en het soort energie waarover ik als Universal Cosmic Healer™ kan beschikken. Feitelijk ben ik als healer een schakel waarbij de Kosmos haar helende werking kan geven op het juiste niveau. Er vindt een samenwerking plaats met o.a. Meesterenergieën en Planetaire Straal energieën. Ook kan ik gebruik maken van de energieën van de elementen: Aarde, Water, Lucht en Vuur. Deze elementen hebben ieder stuk voor stuk een bijzondere kwaliteit in zich.  Dit alles tezamen zal je transformatie-proces ondersteunen en het zelfgenezend vermogen waar ieder mens over beschikt in gang zetten. Omdat ieder mens uniek is, is ook iedere healing uniek. Daarom stem ik deze speciaal op jou af.

Reiki

Reiki is een Japans woord en betekent goddelijke levensenergie. God of licht (Rei), levensenergie (ki).
Reiki is een helingsmethode uit Japan en dateert van het einde van de 19e eeuw. De heling vindt plaats door het eenvoudige proces van handoplegging, waarmee helende energie naar de ontvanger wordt gestuurd. Tijdens de behandeling kunt u de kleding aanhouden. De Reiki energie kan worden ervaren als warmte, kou of een prikkeling.

 

  • Reiki leert je meer in contact komen met jezelf en wie je in je diepste wezen bent.
  • Door dit contact kun je jezelf op een liefdevolle manier ondersteuning geven.
  • Het leert je meer feeling te krijgen met je creatieve intelligentie en de vitale energie van het universum.
  • Via reiki leer je luisteren naar je lichaamstaal.

Afstemmen op de bron-energie brengt lichaam en geest weer in balans.