Universal Cosmic Healing™ is een healingvorm die volledig is afgestemd op deze nieuwe tijd, op de frequentie van het Aquariustijdperk. Deze vorm van healing is ontwikkeld door Ronald Nieuwenhuizen en valt onder de Bewustzijnssynthese®, welke vastgelegd en geregistreerd is bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom.

Bij Onbalans

Voordat klachten ontstaan is er altijd eerst sprake van onbalans. Klachten kunnen zich manifesteren in de vorm van bijvoorbeeld vermoeidheid, hoofdpijn, rugklachten, mentale en emotionele problemen, en stressklachten die kunnen resulteren in een burn-out. Het is van belang om inzicht te krijgen in het ontstaan van de onbalans. In de healing help ik je hiermee, zodat je je bewust wordt van de oorzaak of oorzaken die jouw onbalans heeft of hebben veroorzaakt.

Als professioneel healer zal ik samen met jou toewerken naar heelheid van lichaam, geest en ziel. De healing (heling) vindt plaats op fysiek (lichamelijk), emotioneel, mentaal (denken) en zielsniveau.

Preventie en ontspanning

Healing is ook een weldaad als je niet direct klachten hebt en gezond bent, maar behoefte hebt aan wat extra energie en ontspanning. Even tijd voor jezelf, je hoofd helemaal leeg , een totale ontspanning voor lichaam en geest. De healing werkt lang door, waardoor je er echt weer even tegenaan kunt. Bovendien zorg je er zo voor dat je in  balans blijft, waardoor klachten voorkomen kunnen worden.

Toelichting op de werking van de helende transformerende energie:

De sterk helende en transformerende werking van de Universal Cosmic Healing™ is het resultaat van de samenwerking tussen mezelf als healer en het soort energie waarover ik als Universal Cosmic Healer™ kan beschikken. Feitelijk ben ik als healer een schakel waarbij de Kosmos haar helende werking kan geven op het juiste niveau. Er vindt een samenwerking plaats met o.a. Meesterenergieën en Planetaire Straal energieën. Ook kan ik gebruik maken van de energieën van de elementen: Aarde, Water, Lucht en Vuur. Deze elementen hebben ieder stuk voor stuk een bijzondere kwaliteit in zich.  Dit alles tezamen zal  het transformatie-proces ondersteunen en het zelfgenezend vermogen waar ieder mens over beschikt in gang zetten. Omdat ieder mens uniek is, is ook iedere healing uniek en zal ik deze speciaal afstemmen op jou.