Wie ben ik?

Ik ben Elvira de Koning, geboren in 1963 en dagelijks actief als massage-therapeute en coach. In 2003 ben ik afgestudeerd als massage- therapeute bij Academie HOLOS (een vier jarige HBO-deeltijdopleiding voor massage-therapie). Sindsdien heb ik vanuit mijn eigen praktijk veel ervaring opgedaan.

In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in Holistic Pulsing, één van de therapievormen waar ik mee kennis maakte tijdens mijn opleiding. Eind 2011 heb ik bij het NIS (Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding) de twee-jarige deeltijd opleiding met succes afgerond. Zowel tijdens deze opleiding als daarnaast heb ik veel geleerd over het stervensproces en over rouw en verlies. Het is een rijke aanvulling op het werken met mensen in moeilijke situaties.

Ik kom uit een groot gezin van 15 kinderen, je leeft dan met veel verschillende persoonlijkheden, ieder met hun eigen ervaringen en belevenissen. Hierdoor heb ik de nodige levenservaring op gedaan. Dit in combinatie met mijn Spirituele vaardigheden die ik vanaf mijn 4e jaar ontdekte, heeft ervoor gezorgd dat ik me kon ontwikkelen tot wie ik nu ben en te doen wat ik nu doe. Het heeft me de bagage en mogelijkheid gegeven om mensen te begeleiden, te helpen en te coachen, met op het individu afgestemde middelen en vaardigheden.

In mei 2014 heb ik tevens mijn tweejarige deeltijd opleiding tot Universal Cosmic Healer afgerond. Ook heb ik nog de Universal Cosmic Healing Advanced cursus gedaan waarbij ik heb geleerd hoe een healing te geven bij bepaalde ziektes. Centraal in deze opleidingen staan energetisch te werken en het verder ontwikkelen van de ´spirituele´ sensitiviteit´ van de behandelaar.

Om mijn kennis te vergroten heb ik in 2018 de mooie 10 daagse nascholing Rouwen met compassie gedaan, bij mijn collega Corinne de Graaf. Daar heb ik bijzonder mooie tules gekregen om op een lichaamsgerichte wijze, mijn cliënten steun te bieden bij een rouw en/of verlies proces. 

Hoe bereik je mij:

 
Mobiel: 06 - 1421-8771
Colenso 154
3761 GM Soest
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.